Maart 2020

De Corona pandemie treft ons en de ganse sierteeltsector vol in het hart. De handel is volledig stil gevallen, uitgerekend in volle aanloop naar het piekseizoen.

Alles stond net klaar gezet voor de verkoop. Maandenlange voorbereidingen ! Het opkweken van bloeiende planten voor het voorjaar ! Veel van dit alles zal jammer genoeg verloren arbeid, verloren uitgaven en geen inkomsten geweest zijn. Met de komende feestdagen zoals Pasen, communiefeesten, zou de Vlaming nu massaal naar de markten, tuincentra of bloemen- en plantenwinkels trekken om zijn of haar tuin of terras op te fleuren en bloemen te schenken.”.De huidige begrijpelijke verplichte sluiting van bloemenwinkels en tuincentra  heeft een zware invloed op de verkoop van bloemen en planten.

image-378562-20200318_184452-8f14e.w640.jpg
We hopen zo snel mogelijk , op een veilige en gezonde manier terug kunnen te starten met de verkoop. 
Ondertussen blijven we zeker niet bij de pakken zitten en gaan we voluit voor de verkoop na de corona pandemie ! En dat de verkoop dan waarschijnlijk zal pieken als nooit te voren als de weergoden ons goed gezind zijn tenminste !

Gelukkig zijn wij al een jarenlang sterk en gezond familiebedrijf dat deze toestanden zeker en vast aankan, maar voor vele bedrijven zal deze toestand financieel de druppel teveel zijn en jarenlange inzet en kennis jammer genoeg verloren gaan !
De wereld op zijn kop.
Maar zoals U ziet op de foto, we planten er nog steeds jonge plantjes bij !
U binnenkort toch ook ...........